Professioneel, enthousiast & betrokken

NVM makelaarskantoor

Wie zijn wij

René Doornbos makelaardij B.V. is een professioneel NVM makelaarskantoor en wordt ‘bemand’ door vader en dochter, René en Manon Doornbos. Deskundigheid, menselijke betrokkenheid en korte lijnen kenmerken de werkwijze van het kantoor.

Manon Doornbos

NVM makelaar (RM) & taxateur (RT)

In 2009 is Manon bij het kantoor begonnen als secretarieel medewerker. Na het behalen van haar diploma’s voor Assistent Makelaar (ARMT) en Kandidaat Makelaar (KRMT) heeft zij inmiddels al haar ‘papieren’ binnen. Sinds enkele jaren is Manon NVM Register Makelaar (RM) & Register Taxateur (RT). Manon houdt zich voornamelijk bezig met de aan- en verkoopbegeleiding, verhuur, woningtaxaties en het geven van adviezen. Cliënten hebben haar inmiddels leren kennen als perfectionistisch, betrokken en enthousiast.

René Doornbos

NVM makelaar (RM)

René Doornbos begon eind jaren ’70 parttime in de makelaardij en werd in 1988 beëdigd. In 2006 besloot René, na een (makelaardij)samenwerkingsverband van 8 jaar, zijn eigen makelaarskantoor op te starten. René begeleidt als NVM makelaar verkoop- en aankooptransacties, verhuur en adviseert bij complexere vraagstukken op woninggebied. Ervaring ten top: René is in de makelaardij al ruim 40 jaar werkzaam in de regio Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei en heeft in die tijd een grote cliëntenkring opgebouwd.