Overweegt u uw woning of

appartement te verkopen?

Verkoop

Overweegt u uw woning of appartement te verkopen? Bij de verkoop van onroerend goed komen diverse zaken kijken, wij begeleiden u daarom graag bij de begeleiding van de verkoop om alle facetten die bij de verkoop komen kijken in goede banen te leiden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Advies

Allereerst geven wij u, na het bekijken van de woning of het appartement, een eerlijk, open en onderbouwd advies.

Plan van Aanpak

Wilt u het traject van verkoop gaan bewandelen? Wij stellen in samenspraak met u een plan op, totaal gespecificeerd op uw woning en situatie.

Vermelding op Funda en onze website

De woning zal op Funda en onze website geplaatst worden.

Bezichtigingen

Alle bezichtigingen worden door ons uitgevoerd, hier hoeft u zelf geen actie voor te ondernemen. Uw enkele taak hierin is dat zowel de woning als de eventueel aanwezige tuin er keurig bij staan. Na afloop van elke bezichtiging brengen wij verslag bij u uit van onze eerste indruk en reactie van de kijkers.

Onderhandelingen

Toont een kijk kandidaat interesse in de woning en wordt er een bod uitgebracht? Wij leggen elke bieding aan u voor en alle stappen van het onderhandelingstraject worden besproken.

Koopovereenkomst

Zijn de onderhandelingen rondgekomen? De overeengekomen afspraken worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Deze overeenkomst wordt door ons opgemaakt en wordt tijdens een afspraak voor ondertekening volledig met koper(s) en verkoper(s) doorgenomen.

Gang naar de notaris

Voorafgaand aan de overdracht bij de notaris ontvangt u notariële aktes van het notariskantoor. Wij checken de notariële akte voor u en verzorgen op de dag van de notariële overdracht de inspectie. Tijdens de inspectie wordt gecontroleerd of de woning / het appartement wordt opgeleverd zoals afgesproken en nemen we de meterstanden op. Na de inspectie brengen we gezamenlijk een bezoek aan de notaris voor ondertekening van de leveringsakte en zullen de sleutels worden overhandigd. Mochten er na de overdracht nog vragen of problemen zijn dan verlenen wij uiteraard ook nazorg voor het vinden van oplossingen.

Nazorg

In geval van eventuele problemen na de eigendomsoverdracht.

Neem contact met ons op

Wij staan voor een deskundige, persoonlijke en betrokken begeleiding bij de verkoop van uw onroerend goed! Benieuwd of wij u kunnen begeleiden in het verkooptraject? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Neem contact op