René Doornbos makelaardij B.V. is een professioneel NVM makelaarskantoor en wordt ‘bemand’ door vader en dochter, René en Manon Doornbos. Deskundigheid, menselijke betrokkenheid en korte lijnen kenmerken de werkwijze van het kantoor.

René Doornbos begon eind jaren ’70 parttime in de makelaardij en werd in 1988 beëdigd. In 2006 besloot René, na een (makelaardij)samenwerkingsverband van 8 jaar, zijn eigen makelaarskantoor op te starten. René begeleidt verkoop- en aankooptransacties, is woningtaxateur en adviseert bij complexere vraagstukken op woninggebied. Ervaring ten top: René is in de makelaardij al ruim 40 jaar werkzaam in de regio Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei en heeft in die tijd een grote cliëntenkring opgebouwd.

In 2009 is Manon bij het kantoor begonnen als assistent makelaar en inmiddels is zij gecertificeerd Register Makelaar (RM) & Register Taxateur (RT). Manon houdt zich voornamelijk bezig met de verkoopbegeleiding, verhuur en bemiddeling bij aankoop. Cliënten hebben haar inmiddels leren kennen als perfectionistisch, betrokken en enthousiast.