Verhuurd

Dorpsstraat 182 3925 KG Scherpenzeel

Omschrijving

KANTOORRUIMTE OP EERSTEKLAS LOCATIE IN HET CENTRUM VAN SCHERPENZEEL

Op een prachtige locatie in het levendige dorpscentrum van Scherpenzeel komt deze royale KANTOORRUIMTE te huur. De kantoorruimte (totale oppervlakte 139 m²) bestaat uit een entree op de begane grond en diverse vertrekken op de 1e en 2e verdieping.

De kantoorruimte is gelegen op een centrale plek in het hart van Scherpenzeel. Voor het pand is ruime openbare parkeergelegenheid aanwezig (parkeerterrein Plein 1940) en diverse winkels zoals de Hema, Kruidvat, Mitra, Jumbo, Blokker, Big Bazar, Zeeman zijn nabij. De ligging is prachtig: bij het park van Huize Scherpenzeel en tegenover de Hervormde kerk.

Indeling
De kantoorruimte is via een eigen entree aan de zijkant van het pand te betreden. In de hal zijn de meterkast en berging (voormalig toilet, niet meer op deze manier in gebruik) gesitueerd. Via een 2e hal bereikt u een kamer met vaste kast en zicht op het dorpscentrum.
1e verdieping: hal, 3 kantoorruimtes met vaste kasten (waarvan 1 met keukenblok) en een badkamer met wastafel, toilet en douche.
2e verdieping: overloop, extra kamer en 2 grote bergruimtes.
Het pand is voorzien van dubbele beglazing en screens (zuidzijde). Op het achterliggende terrein kunnen 2 parkeerplekken door huurder gebruikt worden.

Oplevering: in overleg.
Huurprijs: € 995,- per maand exclusief gas, water, elektra en overige gebruikerslasten.

Informatie en voorwaarden van huur:
– Waarborgsom: 2 maanden huur.
– De huur wordt jaarlijks geïndexeerd.
– Gunningsrecht voorbehouden aan de eigenaar/verhuurder.
– NVM screening huurder / bedrijf.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Overige media