Vorige | Volgende
Verhuurd

Dorpsstraat 176 Scherpenzeel, Centrum

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Dorpstraat 176 te Scherpenzeel Gld. Op een eersteklas locatie in het dorpscentrum van Scherpenzeel komt binnenkort een prachtige WINKELRUIMTE te huur. Het pand bestaat uit een royale winkel, veel magazijnruimte / berging op de begane grond en 1e verdieping en eventueel een eigen parkeerplaats. De winkelruimte is gelegen op een prachtige plek in het hart van Scherpenzeel. Voor het pand is openbare...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
231 m²

Omschrijving

Dorpstraat 176 te Scherpenzeel Gld.

Op een eersteklas locatie in het dorpscentrum van Scherpenzeel komt binnenkort een prachtige WINKELRUIMTE te huur. Het pand bestaat uit een royale winkel, veel magazijnruimte / berging op de begane grond en 1e verdieping en eventueel een eigen parkeerplaats.

De winkelruimte is gelegen op een prachtige plek in het hart van Scherpenzeel. Voor het pand is openbare parkeergelegenheid aanwezig (Dorpsstraat en Plein 1940) en diverse winkels zoals de Hema, Kruidvat, Mitra, Jumbo, Blokker, Big Bazar, Zeeman zijn nabij.

Bestemming
Dorpsstraat 176 heeft de bestemming 'centrumvoorzieningen'. Het pand mag op basis van het bestemmingsplan o.a. gebruikt worden als winkelruimte, kantoor of voor dienstverlening.

Indeling
De begane grond van het pand (± 161 m²) bestaat uit een winkelruimte van ± 75 m² met diverse achterliggende ruimtes. Achter de winkel zijn de personeelsruimte met pantry aanwezig, een afsluitbare werkruimte alsmede een achter entree met toilet. Achter deze ruimtes is een grote magazijn / bergruimte met ketelopstelling en kastruimte aanwezig (totaal ± 51 m²).
Op de eerste verdieping is magazijnruimte aanwezig alsmede een separate kamer aan de voorzijde van de verdieping (totaal ± 70 m²).

Oplevering in (nader) overleg.

Huurprijs: € 2.050,- per maand (€ 24.600,- per jaar) exclusief BTW.

Informatie en voorwaarden van huur:
- Waarborgsom: 2 maanden huur en BTW
- Huurprijs exclusief gas, water, elektra en overige gebruikerslasten
- Huur jaarlijks geïndexeerd.
- Gunningsrecht voorbehouden aan eigenaar/verhuurder
- In het pand is een Remeha c.v. gasketel aanwezig (2016, huur)

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
231 m²
In units vanaf
231 m²
Perceel
252 m²

Foto's